Professioneel webinar binnen 8 uur voor jouw organisatie

Informeer je medewerkers sneller en efficiënter!

ouderenzorg revalidatiezorg jeugdzorg

ouderenzorg revalidatiezorg jeugdzorg

Wat brengen webinars je medewerkers?

In deze moeilijke, bijzondere tijden willen we snel onze medewerkers bereiken. We willen ze informeren en bij de organisatie betrokken houden. Medewerkers willen op hun buurt op de hoogte gehouden worden. Ze willen vragen stellen en hun gevoelens delen. En dit alles zonder dat we ons veilige huis verlaten. Met webinars is deze uitdaging te realiseren!

Let’s Learn! biedt aan om een webinar binnen 8 werkuren te organiseren voor jou en je medewerkers. Een professioneel webinar, zonder dat we daarvoor fysiek bij elkaar komen. Jij kunt daarmee ineens 500 medewerkers bereiken. Met een webinar van ons kun je dus snel veel mensen bereiken en je doelen behalen!

maatwerk microlearning
betrokken deelnemer webinar

Waarvoor is een webinar te gebruiken?

Met ons webinarconcept kun je snel vanuit huis een professionele, interactieve bijeenkomst aan je medewerkers aanbieden. Wij verzorgen het draaiboek, de techniek en presentatie. Jij zorgt voor de spreker die geïnterviewd wordt door onze presentator. Dat maakt het webinar spontaner. Het is ook prettiger om te volgen voor je medewerkers. Doordat wij de organisatie verzorgen, kun jij je richten op de boodschap. We betrekken medewerkers met quizjes, polls, whiteboard, video’s en chatfunctionaliteiten bij de sessie.

Wat wij bieden?

We hebben een professioneel team bestaande uit projectleider/regisseur, moderator, technische ondersteuner en presentator. Je kunt daarvoor kiezen tussen Tamara of Bert. De webinar wordt geheel in de huisstijl van je organisatie gemaakt. Na de sessie krijg je de gemonteerde opnames zodat je de uitzending ook later nog kunt delen. Ook verzorgen we een groepsfoto van de deelnemers in de vorm van een fotocollage.

Wij organiseren

 • Binnen 8 werkuren een webinar
 • Ervaren presentator
 • Ervaren projectmanager
 • Ervaren regisseur
 • Moderator
 •  

Wij leveren

 • Draaiboek
 • Ontzorgen van aankondiging tot evaluatie
 • Eigen startvideo
 • Gemonteerde opname
 • ‘Groepsfoto’ van deelnemers

Webinar in het kort

Variatie in vorm
Toegankelijk
Kernachtig
LL korte termijn geheugen

Waarom Let's Learn!

Ons team onder leiding van Helma van den Berg heeft al sinds 2012 ervaring met het maken van professionele webinars. Onze uitgangspunten zijn: professionele aanpak, ontzorgen en vooral samen een goed webinar maken voor jouw medewerkers. 

Onze presentatoren

webinar presentator Bert
Bert van Kreveld
webinar presentator Tamara
Tamara Markus

Wil je meer weten?

We adviseren je graag over de mogelijkheden en investeringskosten, neem via onderstaand formulier contact met ons op of bel ons.

*Verplichte velden

ultricies id elit. diam id consequat. quis, velit,