Let's Learn! Microlearning solutions

Laat met microlearning je medewerkers sneller en efficiënter leren

Learning Technologies London 2019
Learning Technologies London 2019

Over ons

We zijn een jong, ambitieus bedrijf met een kernteam van vier personen. Onze ambitie is om samen met onze klanten de beste microlearnings te maken zodat iedereen drie minuten per dag leert.

Op 14 februari 2019 bezocht het Let’s Learn! kernteam met Helma, Fred, Joey en Martin de internationale beurs Learning technologies 2019 in London Excel. We deden inspiratie op die we inzetten bij het maken van microlearnings.

Reden genoeg om te zeggen: Let’s Learn!

Let's
Learn!

Onze visie:
De Wereld Leert Door

Wij willen iedereen aan het leren krijgen én houden. Leren is nodig om bij te blijven. Zo zijn we allen zeker van onze toekomst. Dus: laat alle medewerkers 3 minuten leren per dag. En leren is simpel: microlearnings volg je op je werkplek waardoor je vaak niet eens doorhebt dat je leert.

Reden genoeg om te zeggen: Let’s Learn!

 

Wat maakt Let’s Learn! uniek?

Jouw vraag

Jouw vraag

Samen

Samen

optijd

Korte tijd

iteratief

Iteratief

Anderen over ons

Marjan Besemer

Marjan Besemer

adviseur Leren en Ontwikkelen bij Expertisecentrum William Schrikker Groep

Helma weet alles van micro-learnings. We willen er voor onze eigen online leeromgeving in hoog tempo een flink aantal maken, maar het ontbreekt ons aan de kennis én aan tijd. Helma stelt snel de goeie vragen en gaat aan de slag. Het is fijn om zo samen te werken en we zijn blij met het werk dat Helma voor ons levert.

Chantal van Maurik

HR adviseur, Hans Anders opticiens en audiciens

Een belangrijk punt voor ons als organisatie is korte communicatielijnen en direct kunnen schakelen. Tijdens onze samenwerking is dit van dag 1 tot de oplevering ten alle tijden het geval geweest. Wij waren hier dan ook zeer content mee!

 

Hans Oomen

L&D-adviseur De Volksbank

Ik ken Helma van de Berg van Let’s Learn! al enkele jaren. In de eerste jaren volgde ik haar vooral via haar publicaties en berichten. Voor mij is Helma een autoriteit op het terrein van online- en social leren met expertkennis van microlearning mogelijkheden.

Maar kort geleden heb ik een werkervaring met Helma opgedaan. Voor een nieuw beleidsonderwerp was ik op zoek naar een aanpak met impact. Vanuit een co-creatie-aanzet zijn we aan de slag gegaan. In minder dan 2 dagen lag er een ontwerp en een definitieve opzet. De essential die ik kon gebruiken, was een schot in de roos. Het zorgde voor het gewenste effect bij mijn afnemers.

Wat ik als bijzonder heb ervaren, is dat Helma niet alleen een top-professional is, maar ook dat haar enthousiasme aanstekelijk werkt en mij heeft geholpen om nog beter te ‘performen’. Zeg maar, heeft gezorgd voor een ‘win-win-win-situatie’. Een mooie ervaring die smaakt naar meer.

Hans Schuurmans

Hans Schuurmans

CEO SkillsTown

Helma ken ik al jaren als een zeer gedreven en enthousiaste vrouw. Zij is in staat warme menselijkheid te combineren met een duidelijke focus op resultaat. Met haar uitstekende kennis van essentials (micro-learnings), is zij ook voor SkillsTown een fijne partner om mee samen te werken.

Irma van der Vorst

Advocaat en partner bij AdvocatenvanOranje. Specialist in arbeidsrecht en HR

Helma van den Berg heb ik leren kennen als een enthousiaste, gedreven en creatieve professional. Wij hebben samen microlearnings gemaakt over het onderwerp ‘Arbeidsrecht’. Helma is in staat in korte tijd een mooi product neer te zetten waarbij zij snel schakelt en zich altijd aan de afspraken houdt.