Let’s Learn!
Microlearning solutions

Laat je medewerkers sneller en efficiënter leren!
Helma, microlearning expert

Helma van den Berg, oprichter en microlearning expert

De oprichter van deze club. Ja, dat geeft een bijzondere positie waar ik nog altijd aan moet wennen. Ik hoef niet zo nodig in de spotlights, maar tja, dan zegt Olga weer dat ik toch het gezicht ben. En Mette wil de camera op me richten. Martin en Fred willen dat ik een uitgebreid stuk schrijf om mezelf te profileren. Of Freddy bedenkt een scene waarbij ik ineens in een geanimeerde Helma verander. Allemaal leuk, lief en aardig, maar ik laat liever zien waar ik warm voor draai: microlearnings ontwikkelen en produceren. Best bijzonder dat we dit allemaal voor elkaar krijgen. Dat had ik niet gedacht toen ik in 2017 begon met Let’s Learn! Toen was ik vooral verwonderd over het feit dat mensen steeds weer uit zichzelf de microlearnings gingen bekijken. Ze vonden het nuttig én leuk. Ik zag dat het werkte en dat maakt(e) mij blij. Daar zit mijn passie: laat mij maar meedenken met de uitdaging hoe je mensen aan het leren krijgt. Dan doen al die camera’s er ineens niet meer toe. Dan zie je mij en mijn passie om mensen efficiënt en op een leuke manier te laten leren. 

Olga, communicatiespecialist

Als communicatiespecialist loop ik warm voor woord en beeld. Facetten die elkaar verbinden en versterken. Zo communiceer je optimaal. Dus ja, af en toe schuif ik Helma naar voren: zeker als ze met haar vak bezig is. Dat vertelt al het halve verhaal. En dat mag gezien worden. Verhalen en afwisseling van woord en beeld passen we ook toe binnen de microlearnings die we maken. Dat verhoogt het plezier in leren en versterkt de effectiviteit van onze learnings.

 

Olga, communicatiespecialist
videograaf Freddy
Freddy, videograaf Let's Learn!

Freddy, videograaf/fotograaf

Leren zit in mijn bloed. Van nature ben ik nieuwsgierig ingesteld. Ik wil precies weten hoe iets zit. En als creatieveling leg ik dit vakkundig vast met mijn videocamera. Of fototoestel. Om de beelden daarna zo te bewerken dat ze perfect in de microlearning passen. Zo kan ook een ander leren. Dat is wat mij motiveert. En of het nu om beelden in een grote setting als een voetbalstadion gaat of juist die in een kleinere setting waarin ik mij moet behelpen: ik ga geen uitdaging uit de weg. Bovenal hou ik oog voor de mensen om mij heen. Ik wil ze op hun best in beeld brengen!

Mette, videograaf

Bewegend beeld. Je ziet het overal en in allerlei soorten en maten. Als videograaf is het niet alleen mijn vak, het is ook mijn passie. Zo kom ik op de meest verrassende plaatsen om mensen in hun eigen (werk)omgeving vast te leggen. Die mensen voor de camera geruststellen om het beste in hen naar boven te halen: dat is mijn tweede natuur. Zo tover ik de mooiste opnames tevoorschijn. Die magie hou ik vast in de montage, zodat mijn beelden een levendige manier van leren stimuleren. Als dat plaatje klopt, dan ben ik blij.

Mette, videograaf Let's Learn!
Mette, videograaf Let's Learn!
Wim Verschoor, affiliatie partner

Wim, affiliatie partner

Soms kun je wel wat extra wind in de zeilen gebruiken. Of moet je juist extra zeilen bijzetten. En ja, dan kom ik om de hoek kijken. Met mijn bedrijf Satisvact bedrijfsacademies faciliteer ik het leren en ontwikkelen van medewerkers binnen organisaties met behulp van eigen leeromgevingen. Als klanten hun eigen organisatiekennis willen vastleggen, dan koers ik op de inzet van de specialisten van Let’s Learn! Zo komt er mooie en goede content in het leerplatform. En versterken Let’s Learn! en Satisvact bedrijfsacademies elkaar.

Martin, backoffice

Bij Let’s Learn! Ben ik de man achter de schermen, letterlijk en figuurlijk. Ik heb een passie voor efficiëntie en technische ontwikkelingen. En daar heb ik veel lol in. En gelukkig maar. Hierdoor loopt het achter de schermen op rolletjes en zijn wij er als de kippen bij om nieuwe tools toe te passen. Eigenlijk houd ik het team aan het leren en up to date. Daar varen wij en onze klanten wel bij.

Martin, backoffice

De kracht van microlearning

Wij willen iedereen aan het leren krijgen én houden. Want leren is nodig om bij te blijven. Zo zijn we zeker van onze toekomst. Om bij te blijven laat je alle medewerkers 3 minuten leren per dag. En dat kan heel simpel: door het inzetten van microlearnings tijdens het werk. Hierdoor hebben medewerkers soms niet eens door dat ze aan het leren zijn. Leren door middel van microlearnings is bewezen effectief en leuk. En kan overal!

Waarom microlearning zo’n krachtig instrument is, is te beluisteren in de podcast ‘De kracht van microlearning’ die wij samen met pluvo maakten.  Hierin krijg je antwoorden op vragen als: Wat is microlearning en wanneer zet je dit in? Welke typen lerenden zijn er en hoe hou je hier rekening mee in je ontwerp? Kortom: alles wat je wilt weten om te starten met microlearning.

Wat maakt Let’s Learn! uniek?

Jouw vraag

Samen

Korte tijd

Wat anderen over ons zeggen

Wil je advies of heb je vragen?

We zijn bereikbaar via telefoon of email.
Wil je weten wie we zijn? Kijk dan op de Over ons pagina.