Let’s Learn!
Microlearning solutions

Laat je medewerkers sneller en efficiënter leren!
Helma, microlearning expert
Fred, microlearning expert
Freddy
Mette, videograaf
Olga, communicatiespecialist
Martin, backoffice
Wim, affiliate partner

Het Let's Learn! Team

Het team van Let’s Learn! bestaat uit een kernteam van zes professionals rondom Microlearning. Ieder met zijn eigen taak en specialiteit. Samen met onze klanten maken wij de beste Microlearnings. Zo kan iedereen drie minuten leren per dag. Precies wat wij vanaf onze start in 2017 nastreven!

Onze visie: De kracht van microlearning

Wij willen iedereen aan het leren krijgen én houden. Want leren is nodig om bij te blijven. Zo zijn we zeker van onze toekomst. Om bij te blijven laat je alle medewerkers 3 minuten leren per dag. En dat kan heel simpel: door het inzetten van microlearnings tijdens het werk. Hierdoor hebben medewerkers soms niet eens door dat ze aan het leren zijn. Leren door middel van microlearnings is bewezen effectief en leuk. En kan overal!

Waarom microlearning zo’n krachtig instrument is, is te beluisteren in de podcast ‘De kracht van microlearning’ die wij samen met pluvo maakten.  Hierin krijg je antwoorden op vragen als: Wat is microlearning en wanneer zet je dit in? Welke typen lerenden zijn er en hoe hou je hier rekening mee in je ontwerp? Kortom: alles wat je wilt weten om te starten met microlearning.

Wat maakt Let’s Learn! uniek?

Jouw vraag

Samen

Korte tijd

Wat anderen over ons zeggen

Wil je advies of heb je vragen?

*Verplichte velden