Maatwerk Microlearnings voor jouw organisatie

Laat je medewerkers sneller en efficiënter leren!

Wat levert microlearning op?

resultaten microlearning

Is jouw organisatie toe aan maatwerk microlearning? Hebben jouw medewerkers onvoldoende tijd voor trainingen? Doen ze na de training niets meer met het geleerde? Of zijn ze na een paar dagen alles weer vergeten? Of willen jouw medewerkers gewoon snel weten hoe het werkt? En, wil je de collega’s die continu vragen krijgen ontlasten? 

Veel trainers, HR-, Change- of L&D-professionals zetten microlearnings in om deze problemen op te lossen.

Microlearnings zijn korte leeractiviteiten die op de werkplek te volgen zijn, op het moment dat het nodig is. Ze zijn inzetbaar voor zowel compliance, 70:20:10, performance support als gedragsverandering.

Let’s Learn! is de specialist op dit gebied en maakt  samen met jou microlearnings die passen bij jouw organisatie, jouw doelstellingen en jouw medewerkers.

LL microlearning
maatwerk microlearning

Maatwerk

Iedere medewerker wil een goede prestatie leveren. Medewerkers zijn bereid om hiervoor te leren als het niet veel tijd en inspanning kost. Als ze maar snel de kennis vinden die ze zoeken om nét dat stukje beter te presteren.

Met maatwerk microlearnings wordt dat specifieke stukje leren ingevuld, doordat we uitgaan van de behoefte van de doelgroep en de leerjourney.

Als microlearning experts adviseren wij je over de haalbaarheid van je leerdoelstellingen en de best passende microlearning solution. We verzorgen het maakproces en de implementatie.

Benieuwd naar mogelijkheden van microlearning in jouw organisatie?

Onze werkwijze

Fase 1
Vormgeving

Het maken van microlearnings start met het bespreken van het doel, de doelgroep (persona), leerjourney, gewenste werkvorm en uitstraling. Denk hierbij aan video, animatie, quiz, podcast of infographic.

Fase 2.
Verzamelen inhoud

De microlearnings worden in deze fase inhoudelijk vormgegeven. Dit doen we in overleg met jou en de inhoudelijke expert. Het productieproces is afhankelijk van de gekozen werkvorm.

Fase 3.
Maken microlearnings

In de laatste fase van het project wordt de verzamelde inhoud gecombineerd tot de eindversie. Indien gewenst helpen we met de implementatie van microlearning binnen jouw organisatie.

Vraag ons om advies op maat

We zijn bereikbaar via telefoon of email.
Wil je weten wie we zijn? Kijk dan op de Over ons pagina.