Let’s Work together:
Microlearnings voor jouw organisatie

Laat met microlearning je medewerkers sneller en efficiënter leren

Microlearning maatwerk

Kracht van microlearning

Hebben jouw medewerkers onvoldoende tijd voor deelname aan trainingen? Doen ze na de training niets meer met het geleerde? En zijn ze na een paar dagen alles weer vergeten? Of willen jouw medewerkers gewoon snel weten hoe het werkt? Wil je de collega’s die continu vragen krijgen ontlasten?

Veel trainers, P&O-, HR- of L&D-adviseurs en managers willen microlearnings inzetten om deze problemen op te lossen. Het zijn korte leeractiviteiten die op de werkplek te volgen zijn, op het moment dat het nodig is.

Let’s Learn! is de specialist op dit gebied en biedt aan om samen met jou microlearnings te maken die passen bij jouw organisatie, jouw doelstellingen en jouw medewerkers.

 

Maatwerk

Iedere medewerker wil een goede prestatie leveren. Medewerkers zijn bereid om te leren als het niet veel tijd en inspanning kost. Ze willen snel de kennis vinden die ze zoeken om nét dat stukje beter te presteren.

Met maatwerk microlearnings kan juist dat stukje leren ingevuld worden. Het is inzetbaar voor zowel compliance, 70:20:10, performance support of gedragsverandering.

Als microlearning experts adviseren wij je over de haalbaarheid van je leerdoelstellingen en de best passende microlearning solution. We verzorgen het maakproces en de implementatie.

 

Afspraak microlearning maatwerk

Serie van 10 microlearnings

al vanaf €7.500*

*genoemde prijs is exclusief BTW, reis- en parkeerkosten.

Onze werkwijze

Fase 1.
Vormgeving

Het maken van microlearnings start met het bespreken van het doel, de doelgroep (persona), gewenste uitstraling en werkvorm. Denk hierbij aan video, geanimeerde powerpoint, podcast of infographic.

Fase 2.
Verzamelen inhoud

De microlearnings worden in deze fase inhoudelijk vormgegeven. Dit doen we in overleg met jou en de inhoudelijke expert.
Het productieproces is afhankelijk van de gekozen werkvorm.

Fase 3.
Maken microlearnings

In de laatste fase van het project wordt de verzamelde inhoud gecombineerd tot de eindversie. 

Maak je afspraak

De vijf voordelen van microlearning

FREE

Vul je naam en email adres in en we sturen de whitepaper direct naar jou toe.

We gebruiken SendInBlue als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan SendInBlue voor verwerking in overeenstemming met het Privacvbeleid en de Voorwaarden van SendInBlue.

De informatie die je hier invult wordt door Let’s Learn! gebruikt om je het whitepaper en vijf aanvullende artikelen te sturen.

 

Mail mij ook één a twee keer per kwartaal met informatie over Let's Learn! 

 

 

Je kunt je altijd uitschrijven of jouw gegevens laten wijzigen. De informatie daarvoor vind je onderaan elk mailtje. Bijvoorbeeld de unsubscribe-link of het adres voor direct contact info@lets-learn.nl. Ons volledige Privacy Statement staat op de site. We gaan zeer zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken ze uitsluitend voor onze eigen activiteiten.

Door hieronder te klikken verklaar je je ermee akkoord dat we jouw gegevens behandelen conform ons statement.

 

Toestemming Gegevensgebruik

Aanvraag gratis

Inspiratiesessie

Ook wij houden niet van spam, we gebruiken jouw email alleen voor het maken van een afspraak en voegen je toe aan onze nieuwsbrief.