EAPM niuewsbrief over leren

Let’s Learn! in EAPM nieuwsbrief over leren

Let's Learn! heeft een bijdrage geleverd aan de nieuwsbrief van de Europese HRM vakvereniging. De nieuwsbrief gaat over leren en onze bijdrage natuurlijk over microlearning.

In mei 2019 verscheen de EAPM nieuwsbrief over leren waaraan Let’s Learn! een bijdrage leverde. Het artikel in de speciale nieuwsbrief over leren van EAPM gaat over microlearning als nieuwe vorm van leren.

De inhoud van de nieuwsbrief is gericht op het geven van een overzicht van nieuwigheden zoals microlearing, mobiele technologie, social media en AI. Volgens EAPM maken de ontwikkelingen op dit gebied dat zowel organisaties als onderwijsinstellingen veranderd zijn of moeten veranderen.

In de nieuwsbrief vind je diverse artikelen vanuit landen als de UK, Bulgarije, Finland en Italie. Let’s Learn! is er trots op om vanuit de NVP Nederland haar visie op microlearning te mogen delen. We vinden dat microlearning past in de mooie ontwikkelingen van L&D. Die ontwikkelingen zijn ook belangrijk voor alle HR-professionals.

EAPM = The European Association for People Management (EAPM) is opgericht in 1962. The Association is de overkoepelende organisatie voor nationale organisaties van HR professionals.

NVP netwerk voor HR-professionals. NVP wil als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten. Ze wil haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Dat doet ze door de spil van het netwerk voor HR-professionals te zijn. Een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, innovatie en uitdaging.

Gratis whitepaper
'De vijf voordelen van microlearning'

Toestemming Gegevensgebruik

De informatie die je hier invult wordt door Let’s Learn! gebruikt om je het whitepaper en vijf aanvullende artikelen te sturen.

Mail mij ook één à twee keer per kwartaal met informatie over Let's Learn! 

 

 

 

Je kunt je altijd uitschrijven of jouw gegevens laten wijzigen. De informatie daarvoor vind je onderaan elk mailtje. Bijvoorbeeld de unsubscribe-link of het adres voor direct contact info@lets-learn.nl. Ons volledige Privacy Statement staat op de site. We gaan zeer zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken ze uitsluitend voor onze eigen activiteiten.

Door hieronder te klikken verklaar je je ermee akkoord dat we jouw gegevens behandelen conform ons statement.

 

We gebruiken SendInBlue als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan SendInBlue voor verwerking in overeenstemming met het Privacvbeleid en de Voorwaarden van SendInBlue.

GRATIS

Share this post

Share on linkedin
Share on print
Share on email